Band Out of Time

Allround partyband voor feesten, partijen, bruiloft of bedrijfsfeest

Allround partyband uit Eindhoven, Helmond en omstreken voor feesten, partijen, bruiloft of bedrijfsfeest. Bestaande uit een strakke basis van drums en bas, aangevuld met toetsen en gitaar en twee superspontane zangeressen. Alle zes professionals, die hun sporen in de showbizz ruimschoots hebben verdiend.

Veelzijdige professionaliteit

Out of Time verzorgt voor alle soorten evenementen de perfecte muzikale omlijsting. Door jarenlange samenwerking is de band perfect op elkaar ingespeeld en daarom ook veel gevraagd in het entertainment circuit. Een optreden wordt altijd professioneel begeleid door onze een eigen sound engineer (Philippe Huyskens) van het vaste licht- en geluidsbedrijf Soors Muziek.

Dit alles wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat iedere locatie direct geschikt is voor een perfecte show. De pauze muziek wordt standaard verzorgd met speciaal daarvoor door ons samengestelde dance- en feestnummers, zodat het feest in de pauze gewoon doorgaat!

Zeer breed repertoire

Het repertoire is zeer divers en up to date, zodat het feilloos aan de hoogste verwachtingen voldoet. Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dance classics brengt Out of Time de garantie voor een volledig geslaagd feest.

Life-entertainment

Out of Time is kwaliteit. Het is een enerverend spektakel voor body & soul. Of het nu gaat om een intieme receptie, bruiloft een spetterende party of een grootschalig showspektakel, Out of Time weet altijd de juiste toon te zetten. Een belangrijk aspect dat we nooit uit het oog verliezen is dat het volume van de band altijd aangepast wordt aan uw wensen.

It's party time!

Dat Out of Time een geweldige partyband is moet u horen, of beter nog, beleven. Kijk en luister naar een compliatie van onze demo DVD en laat u verrassen door de veelzijdigheid van Out of Time.

Bandleden

  • Guitar | Gerard de Louweren
  • Bass - Vocals | Johan de Louweren
  • Toetsen - Vocals | Guus van de Griendt

Gerelateerde items (op tag)