Nieuws

CONCERT HOFNAR 2016 - Ben jij erbij?

Op dinsdagavond 26 april 2016, Koningsnacht, gaat Band Out of Time een voorstelling verzorgen in theater De Hofnar in Valkenswaard.

Out of Time & Friends | Concert in De Hofnar - Valkenswaard

In de afgelopen jaren hebben de bandleden van Out of Time met vele muzikanten samen gewerkt. Het is tijd om zelf een feestje te organiseren met enkele van deze vrienden!

Even voorstellen:
Jane Onderwater zingt al jaren in diverse bands, jazzcombo's en duo's. Begeleid door de muzikanten van J4Jazz zingt zij swingende jazz en stijlvolle ballads. Met het ruige stemgeluid van James Brown en het timbre van Lionel Richie zingt zij, samen met twee andere leading ladies, bij de funky, soulband de Groove Foundation. Jane heeft een warme, soulvolle, stem en een aanstekelijke energieke uitstraling. Party time!

Gebroeders Robert van Dooremolen en Frank van Dooremolen zijn de oprichters van de Groove Foundation. Een band waar Out of Time drummer Peter-Paul ook lang deel van uit heeft gemaakt. Met deze band verspreiden Robert en Frank al meer dan 20 jaar het GROOVE virus. Bereid u voor op funk, soul, en danceclassics!

Eddie Conard is een van de bekendste percussionisten van Nederland en België. Hij deelde in het verleden, onder andere, het podium met, en/of werkte in de studio aan albums van, Marco Borsato, Rene Froger, Anouk, Candy Dulfer, Gino Vanelli, Sting, Chaka Khan, Soulsister en het Rosenberg trio. Als Eddie het podium opgaat is het feest. Zijn enthousiasme, glamour en warmte maken bij een ieder wat los. Net als bij de Voice of Holland zal hij tijdens het optreden met Out of Time ook laten horen dat hij een fantastische zanger is!

Kaarten zijn te bestellen á €12,50 bij theater De Hofnar.
Volg deze link:http://www.hofnar.nl/voorstelling/?id=32069

Nodig gerust familie, vrienden, kennissen en buren uit. Iedereen is welkom!

www.bandoutoftime.nl

https://youtu.be/TzgxjApK0Pw

DATUM Dinsdag 26-04-2016
AANVANG 20:15 uur
ENTREE € 12,50De Hofnar Valkenswaard

Meer info

OUT OF TIME & FRIENDS - CONCERT HOFNAR 2016

Koningsnacht 2016, ben jij er ook bij?

Out of Time & Friends | Concert in De Hofnar - Valkenswaard

Op dinsdag 26 april is het weer Koningsnacht en daarom alle reden om dit groots te vieren met een nieuw evenement: KONINGSNACHT VALKENSWAARD! Om dit nieuwe feest intens te vieren is er gekozen voor een van de mooiste en meest exclusieve locaties die Valkenswaard rijk is: de theaterzaal van De Hofnar! Tijdens deze avond zorgt De Hofnar samen met Band OUT OF TIME en hun muzikale vrienden voor een spetterend en avondvullend programma. De theaterzaal wordt feestelijk oranje gekleurd.

Early Bird actie is afgelopen. De eerste 100 kaarten zijn al ruimschoots verkocht.

Er zal groots worden uitgepakt met een oogverblindende licht- en geluidsshow en nog veel meer. Daarnaast draait een DJ tot in de late uurtjes dance classics uit de jaren 70 tot en met 90. Dus trek je oranje outfit en je dansschoenen aan en ga helemaal los op de Koningsnacht! Eén ding is zeker: jij staat deze avond te dansen!

DATUM Dinsdag 26-04-2016
AANVANG 20:15 uur
ENTREE € 12,50De Hofnar Valkenswaard

Meer info

Finale keienklets avond Keiebijters 2016

Band Out of Time speelt na afloop van de finale keienklets avond van de Keiebijters in 'De Traverse' (Voorheen Bavaria / Brabant house) te Helmond.

vrijdag 29 januari 2016 (Finale)

DATUM Vrijdag 29-01-2016
KEIENKLETS finale
LOCATIE De Traverse
Steenweg 19
5707 CD HelmondDe Traverse

Meer info