CONCERT HOFNAR 2016 - Ben jij erbij?

Op dinsdagavond 26 april 2016, Koningsnacht, gaat Band Out of Time een voorstelling verzorgen in theater De Hofnar in Valkenswaard.

Out of Time & Friends | Concert in De Hofnar - Valkenswaard

In de afgelopen jaren hebben de bandleden van Out of Time met vele muzikanten samen gewerkt. Het is tijd om zelf een feestje te organiseren met enkele van deze vrienden!

Even voorstellen:
Jane Onderwater zingt al jaren in diverse bands, jazzcombo's en duo's. Begeleid door de muzikanten van J4Jazz zingt zij swingende jazz en stijlvolle ballads. Met het ruige stemgeluid van James Brown en het timbre van Lionel Richie zingt zij, samen met twee andere leading ladies, bij de funky, soulband de Groove Foundation. Jane heeft een warme, soulvolle, stem en een aanstekelijke energieke uitstraling. Party time!

Gebroeders Robert van Dooremolen en Frank van Dooremolen zijn de oprichters van de Groove Foundation. Een band waar Out of Time drummer Peter-Paul ook lang deel van uit heeft gemaakt. Met deze band verspreiden Robert en Frank al meer dan 20 jaar het GROOVE virus. Bereid u voor op funk, soul, en danceclassics!

Eddie Conard is een van de bekendste percussionisten van Nederland en België. Hij deelde in het verleden, onder andere, het podium met, en/of werkte in de studio aan albums van, Marco Borsato, Rene Froger, Anouk, Candy Dulfer, Gino Vanelli, Sting, Chaka Khan, Soulsister en het Rosenberg trio. Als Eddie het podium opgaat is het feest. Zijn enthousiasme, glamour en warmte maken bij een ieder wat los. Net als bij de Voice of Holland zal hij tijdens het optreden met Out of Time ook laten horen dat hij een fantastische zanger is!

Kaarten zijn te bestellen á €12,50 bij theater De Hofnar.
Volg deze link:http://www.hofnar.nl/voorstelling/?id=32069

Nodig gerust familie, vrienden, kennissen en buren uit. Iedereen is welkom!

www.bandoutoftime.nl

https://youtu.be/TzgxjApK0Pw

DATUM Dinsdag 26-04-2016
AANVANG 20:15 uur
ENTREE € 12,50De Hofnar Valkenswaard

Meer info